17.7.2020 Hyvä uutinen – Sananlastuja

Hyvä uutinen

’’Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.’’ ( Mark. 15:16)

Kuinka toivoisimmekaan uuteen päivään noustessamme, että uutiset jotka eteemme saatetaan lehtien, radion ja television välittäminä, alkaisivat myönteisillä asioilla. Mutta usein joudumme kerta toisensa jälkeen toteamaan, että ne pitävät sisällään asioita, jotka ovat kuin synkkiä pilviä elämämme yllä.

Lähes ainoat uutiset, jotka saavat aikaan hyvän mielen, ovat perheuutiset, jotka kertovat lasten syntymistä. Kuvat muutaman viikon tai kuukauden ikäisistä vauvoista saavat sydämen herkistymään ja kiittämään elämästä, joka on syntynyt!

Kuinka toivoisikaan, että maailman media välittäisi myös niitä uutisia, jotka ovat Jumalan aikaan saamia. Kuinka siunaavaa olisikaan aamulla lukea lehdestä tai kuulla televisiouutisista, että eri paikkakunnilla maassamme on ihmisiä, jotka todistavat kuinka Jumala on ilmestynyt heidän elämäänsä, pelastanut, parantanut sekä täyttänyt Pyhällä Hengellään – uudestisynnyttänyt. Näin päivämme alkaisi aivan eri tunnelmissa! Tähän Jumala tähtää jokaisen ihmisen kohdalla, ei vain täällä Suomessa vaan kaikkialla maailmassa. Sen tähden Jeesus antoi julistettavaksi evankeliumin, hyvän sanoman.

Rukous:                

Kiitos Herra Jeesus, että olet kutsunut myös minut olemaan Sinun todistajasi. Pyydän, anna minulle Pyhän Hengen voimasi, että voisin tänäänkin olla sinun käytössäsi.

Siunausta viikonloppuusi,

Hannu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *