’’Tämä on se päivä, jonka Herra on tehnyt: riemuitkaamme ja iloitkaamme siitä.’’ Psalmi 118:24

Mikä voisi olla sen siunatumpaa kuin herätä joka päivä siinä tietoisuudessa, että Herra on kanssani. Se antaa turvallisuutta. Samoin kuin lapset odottavat vanhemmiltaan rakkautta ja turvallisuutta, niin myös jokainen Jumalan lapsi kaipaa saada kokea sitä. Raamattu ilmoittaa sen Jumalan suulla ’’ En minä sinua hylkää enkä sinua jätä’’ (Heb.13:5.) On yksi, joka on ehdottoman uskollinen ja hän on vapahtajasi. Hän ilmoitti, ettei kukaan eikä mikään voi riistää meitä Hänen kädestään.

Vuosituhansien saatossa Herran omat ovat kokeneet Hänen antamansa turvan. Jumalan sana puhuu ”siivistä”, jotka suojaavat ja kätkevät Herran omat siihen turvaan, ettei mikään voi tätä suojaa murtaa. Jeesuksen veri on muurina ympärillämme ja sitä sielujemme vihollinenkin kavahtaa. Siksi, rakas ystäväni, turvaa siihen vereen, jossa sinutkin on sovitettu, lunastettu ja joka puhdistaa sinua elämäsi jokaisena päivänä. Kun sitten kerran saavut perille, sinutkin puetaan vanhurskauden valkeisiin vaatteisiin. Nyt se on jo uskon kautta tapahtunut ja kerrankin silminkin nähden.

Rukous: Kiitän Herraa, että myös minä saan yhtyä psalminkirjoittajien kiitokseen tästä päivästä. Pyydän, siunaa se nimessäsi.

Siunausta viikonloppuusi,

Hannu-pastori

Aihetta liippaavat julkaisut

Leave a Comment