Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

Yksinäisyydestä yhteyteen, sisältörikkaampaa elämää!
”Minä olen viinipuu, te olette oksat”

Perheniemen perinteinen Keskinäisen rakentumisen viikonloppu on tullut Sinua lähemmäksi uudistetulla nimellä: Lähellä ihmistä – Yhteyden ja Keskinäisen rakentumisen päivät!

Nämä yhteyspäivät järjestetään viikonloppuisin kaksi kertaa vuodessa. Jokaisella kerralla on oma teemansa josta saadaan opetusta, rakennutaan ja koetaan yhteyttä, sekä virkistytään Pyhän Hengen läsnäolossa leväten. Tällä kerralla käsittelemme yksinäisyyden monimuotoisuutta. Tämä koskettaa meistä lähes jokaista jossakin elämänvaiheessa oman itsemme tai lähimmäistemme kautta. Viikonloppu antaa oivallista lisävarustusta erilaisiin palvelutehtäviin, lähimmäisten kohtaamiseen, sekä itsensä tuntemiseen. Pätevät kouluttajat avaavat yksinäisyyden laajasta teemasta uusia näköaloja sekä mahdollisuuksia kohti sisältörikkaampaa elämää!

Perheniemessä aiemmin opiskelleet, samoin Perheniemeen ensi kertaa saapuneet ja Lähellä ihmistä –kristillisten kasvuryhmien ohjaajat ovat kokeneet nämä viikonloput erityiseksi ”kohtaamisen ja rakentumisen viikonlopuksi”.

Tule Sinäkin mukaan syksyiseen Perheniemeen kohtaamaan ja virkistymään. Olet tervetullut yksin tai yhdessä – Sinusta välitetään!

Kouluttajat: Jouni ja Pirjo Anttila, Maija Itälä, Petri Välimäki, Maria Saukkola

Hinta:
133 € täysihoito (sis. opetus, majoitus ja ruoka), josta -15% alennus seuraaville ryhmille:
– Perheniemessä aiemmin pitkään koulutukseen osallistuneille ja
– Lähellä ihmistä –ryhmänohjaajina toimiville (113,05 €)

Katso tarkempi päiväkohtainen ohjelma osoitteesta www.perheniemi.com/kurssit/129 ja ilmoittaudu mukaan NYT!

Sydämellisesti tervetuloa!
www.perheniemi.com
opisto@perheniemi.com
p. 05 7574 100 (ark. klo 10-15)