Oletko kristitty lähimmäinen tietoinen, että televisioon on viime kesänä ilmestynyt ilmaiskanaville ohjelma, jossa ennustajat tarjoavat palveluksiaan? Ohjelman otsikko on ’’ennustaja-tv’’. Eräs heistä esitteli itsensä mainiten, että hän on spiritual pastori, koulutuksensa Amerikassa saanut henkiparantaja. Sen lisäksi hän mainitsi, että hän tuo hyviä viestejä ihmisille henkimaailmasta. Kipsienkeli oli hänen vierellään symbolina vielä vakuuttamassa, kuinka hyvästä asiasta on kyse.

Tätä olen osannut jo odottaakin, koska niin monien tunnettujen henkilöiden kautta on lehtien sivuilla suurin otsikoin henkimaailmaa marssitettu esiin.

Lisäksi ilmaiskanavilta löytyy noitapiiri, vampyyrikirjat, maaginen Criss Angels.

Mitähän seuraavaksi?

Ihmisten elämässä on niin paljon huolia ja murheita.  Ei ole ihme, että monet ovat näihin palveluihin tarttuneet ( kun kristillinen kirkko on laiminlyönyt tehtävänsä) saadakseen vastauksia elämänsä kysymyksiin.

Meediomissiolla näyttää menevän hyvin.

Eräs tunnetuimmista viihdetaiteilijoistamme on usein kertonut keskusteluistaan edesmenneen miehensä ja poikansa kanssa.

Näin henkimaailman todellisuus on tässä luterilaisessa Suomessa saatettu ihmisten tietoisuuteen. Mutta ei Jumalan tarkoittamalla tavalla.

Tällä henkimaailmalla ei ole mitään tekemistä Jumalan Pyhän Hengen kanssa. Se on ’’valkeuden enkelin’’ eli sielunvihollisen eksyttävää toimintaa, sieluille vahingoksi.

Heidän sanomaansa ei liity Jeesus, joka ristillä sovitti meidän syntimme ja jonka veri voi ainoastaan puhdistaa hänen puoleensa kääntyvän kaikesta synnistä.

Tämän kaiken takana on Lucifer, jota myös perkeleeksi kutsutaan.

Tähän mennessä olen huomannut, ettei missään kristillisessä mediassa; lehdissä, radiossa tai televisiossa ole ollenkaan nostettu asiaa julkisuuteen. Olenko oikeassa?

Missä ihmeessä kristilliset vaikuttajat piileskelevät? Vai onko aihe niin arka, ettei siihen haluta ottaa kantaa? Saatetaan pelätä syyllisyyttä suvaitsemattomuuteen.

Seurakuntalainen, oletko oman kirkkosi saarnatuolista kuullut mitään asiaan liittyvää? Lillukanvarsista kyllä puhutaan. Herätkää papit ja prelaatit! Kysy pastoriltasi, onko hän asiasta tietoinen ja miten hän siihen suhtautuu?

Suurin huoleni ovat lapset ja nuoret, joita tämänkaltaiset asiat kiinnostavat. Erilaisten hirviöpelien ja velhoelokuvien kautta on heidän sielunsa portteja avattu vastaanottamaan demonisten voimien vaikutus. Kristityt vanhemmat, isoäidit ja isoisät, on aika herätä unesta!

Nyt on aika todelliselle missiolle. Missiolle, joka välittää sen evankeliumin Jeesuksesta, joka on Jumalan pelastava voima jokaiselle, joka uskoo. Nyt on aika tallata käärmeitä ja skorpioneja (tiedät kyllä mitä tarkoitan) ja kaikkea vihollisen voimaa.

Eikö Jeesus käske meitä juuri näin toimimaan? Uskon, että Jumala tulee näiden ennustajien keskeltä pelastamaan monia. 1970- luvulla Englannissa herätti kohua Doreen Iwinin uskoontulo. Kohu johtui siitä, että hän oli ollut ennen uskoontuloaan eräs Englannin johtavista noidista.

Ihmiset,  jotka toimivat ennustajina, tarvitsevat herätyksen. Jumala rakastaa heidän sielujaan. Jumala vihaa ihmisessä vaikuttavaa henkivaltaa, ei ihmistä. Jeesus tahtoo vapauttaa vangitut heidän kahleistaan. Siksi meillä ei ole taistelu lihaa eikä verta vastaan. Rakenna kotonasi alttari, rakenna myös seurakuntaasi alttari ja nosta pyhät kädet Jumalan puoleen ystäviesi kanssa.

Kerro tästä muille uskoville ja vedä heidät mukaan rukousrintamaan. Vihollisen alttarit hajotetaan tämän ajan Elioitten kautta. Pukeudu voimaasi Siion, sinun Jumalasi on sinun kanssasi.

Aihetta liippaavat julkaisut

Leave a Comment