Meistä

Kristillinen Terapiapalvelu ry

Ota yhteyttä puhelimitse puh. 0400 552 621 (jätä mieluiten soittopyyntö tekstiviestillä, kiitos).

Kristilliseltä pohjalta toimiva yhdistys on toiminut alalla jo yli 10 vuotta. Olemme keskittyneet sielunhoidolliseen ja terapeuttiseen palvelutoimintaan, sielunhoidolliseen koulutukseen, sekä yritysten ja yhteisöjen työnohjaukseen. Olemme kouluttaneet tähän mennessä 350 sielunhoitajaa.

Tarjoamme ratkaisukeskeistä kristillistä terapiaa, sielunhoitoterapiaa ja sielunhoitoa, sekä sielunhoidollista koulutusta, sielunhoidollisia pienryhmiä, seminaareja ja tapahtumia.

Nykytekniikka mahdollistaa myös verkkokoulutuksen, nettiterapian ja puhelinterapian, josta meillä on pitkäaikainen ja hyvä kokemus koko Suomesta. Koulutamme myös työyhteisöjä sekä terveydenhuoltohenkilökuntaa esimerkiksi trauma- ja kriisitilanteiden kohtaamiseen.


Jouni Anttila
toiminnanjohtaja

Kristillinen Terapiapalvelu ry:n perustaja / toiminnanjohtaja / kristillinen ratkaisukeskeinen terapeutti / ratkaisukeskeinen työnohjaaja / farmaseutti / kouluttaja

Jouni Anttilalla on laaja-alainen kokemus Kristillisestä Terapiatyöstä terapeuttina ja sielunhoitajien kouluttajana.

Jouni on toiminut pitkään myös muissa työyhteisöissä, kuten toistakymmentä vuotta lääketeollisuuden palveluksessa ja kansainvälisenä operatiivisena johtajana. Hän on toiminut farmaseuttina terveydenhuollon ammattilaisena ja vastannut apteekkihenkilökunnan työnohjauksista.

Luonteeltaan Jouni on helposti lähestyttävä ja kokonaisvaltaisesti toiset ihmiset huomioonottava ihminen. Hän pyrkii huomioimaan aina kaikki henkilöt ryhmissä tasapuolisesti ja rakentavasti, kunnioittaen persoonallista erilaisuutta.

Mottona on: ”Palvella lähimmäistään ja oppia tuntemaan itsensä, niin kuin Jumala meidät tuntee.”

Hannu Grönroos
pastori

Tulin uskoon vuonna 1970. Lähtö laukaus kokoaikaiseen työhön liittyy vuoteen 1975 jolloin vielä liike-
elämän palveluksessa olleena koin, että kutsu, jonka Herra oli sisimpääni
antanut, irtautumisesta maallisesta työstä alkoi polttaa niin, ettei siitä
mikä oli pidättänyt minua, ollut mitään jäljellä.

Tuohon aikaan Porissa vaikutti, myöhemmin Niilo Ylivainion työtoverina
tunnetuksi tullut julistaja Alpo Renko, joka mielellään otti minut ja myös
hengellisessä työssä mukana olleet Iljannon veljekset Maurin ja Ismon
mukaansa Pohjanmaalla pidettäviin tilaisuuksiin.

Erittäin paljon sain olla mukana myös Saarnaaja Vilho Salosensaaren
kanssa, lähinnä eripuolilla Satakuntaa pidetyissä tilaisuuksissa. Myös
vankila kokoukset kuuluivat tuolloin tehtävä kenttään.

Hannu on toiminut aktiivisesti vuodesta 1975 lähtien, jolloin hän aloitti Porin seurakunnan pastorina. Vuonna 1998 hän siirtyi kutsusta Espoon seurakunnan pastoriksi ja 1990 Hyvä Sanoma Radion toiminnanjohtajaksi. Vuonna 1999 Hannu teki töitä Patmos säätiössä, kunnes 2022 hän siirtyi Kirkkonummen seurakunnan pastoriksi. Lisäksi Hannu on tehnyt paljon ”kenttätyötä” tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea.