Anna itsellesi mahdollisuus uuteen alkuun!

Miesten vertaistukiryhmä Törni on toiminut vuodesta 2014, tukien miesten henkistä ja hengellistä kasvua turvallisessa ryhmässä henkilökohtaisesti. Meillä kaikilla on tarve purkaa ahdinkoamme ja elämän kriisejä jollekin toiselle ihmiselle. 

Tässä ryhmässä luottamus syntyy hiljalleen ja alkaa kantaa vähitellen. Me opettelemme luottamaan toisiimme, itseemme ja Jumalaan. Ryhmässä on luotettavia, koulutettuja ja kokeneita ohjaajia tukenasi. Jos me opimme ilmaisemaan tunteitamme toiselle ihmiselle tai luotettavalle ryhmälle, niin solmut alkavat hiljalleen avautumaan. Me emme ala neuvomaan asioissa, joihin itse tiedät vastauksen parhaiten, me kuuntelemme. Tämän ryhmäpeilin kautta alat itse hahmottamaan elämäsi ongelmat, tilanteet ja varmasti löydät ongelmiin vastauksen ajan kanssa. Me rukoilemme, laulamme yhdessä ja puhumme kukin vuorollamme ongelmamme ulos meistä, luottamuksella.

Kokoonnumme kerran kuukaudessa klo 18.00-21.00 Hyrylän toimistolla, osoite: Rykmentintie 21, 04300 Tuusula. Tule mukaan tutustumaan toimintaamme.

Seuraavat kokoontumiskerrat: 5.2 – 4.3 – 1.4 – 29.4 – 27.5

Illan kulku:
Kahvit ja pizzaa (30 min)
Jounin alustus (10 min)
Keskustelu ja kommentit (15 min)
Vuorotellen jakamista (60 min)
Kitaran säestyksellä lauluja (10 min)

Lisätietoa miesten ryhmistä:


Siunaten,

Jouni Anttila Kuvatti Malmin kirkolla
Tuomas
Tuomas
Kai
Kai

Aihetta liippaavat julkaisut